Adatvédelmi nyilatkozat

 

A jelen nyilatkozatommal kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a randigyor.hu webes felületet üzemeltető Enyingi Lívia egyéni vállalkozó kezelje a nevemet, a telefonszámomat, a koromat és az e-mail címemet.

Tudomásul veszem, hogy Enyingi Lívia egyéni vállalkozó a fenti személyes adataimat bizalmasan kezeli, azokról felvilágosítást harmadik személy részére kizárólag abban az esetben ad, ha – külön nyilatkozatommal – hozzájárulok ahhoz, hogy a vakrandin megismert, ellenkező nemű ügyfél részére az adataim kiadásra kerüljenek.

A jelen okirat aláírásával hozzájárulok ahhoz, hogy Enyingi Lívia egyéni vállalkozó a rendelkezésére bocsátott adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben írtak szerint kezelje.

Tudomásul veszem továbbá, hogy jogosult vagyok az adatkezeléssel összefüggő tényekről az adatkezelés megkezdését megelőzően tájékoztatást kapni, kérelmemre személyes adataimhoz és az azok kezelésével összefüggő információkhoz hozzáférni, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő kérelmemre a személyes adataimat helyesbítse, illetve kiegészítse, kérelmemre a személyes adataim kezelését az adatkezelő korlátozza, illetve kérelmemre személyes adataimat az adatkezelő törölje.